Megrendelés menete

1., Tegye a megrendelni kívánt terméket a kosárba, ami a jobb felső sarokban meg is jelenik. A korár tartalmát bármikor megnézheti, vagy módosíthatja és folytathathatja a vásárlást is ha úgy szeretné.

2., Ha készen van a vásárlással két lehetőség közül választhat. Vagy bemegy és megnézi a kosár tartalmát, vagy rögtön a pénztárhoz megy.

3., Ki kell tölteni a számlázási adatokat. Fontos, hogy pontos címet és telefonszámot adjon meg, mert probléma estén csak ekkor tudom Önt értesíteni. Természetesen adhat meg másik szállítási címet.

4., Ha kitöltötte az űrlapot kiválaszthatja a fizetés és szállítás módját:

  1. Utánvétel: Ezt az opciót akkor érdemes választani, ha idegenkedik az előre utalástól és inkább kicsit többet fizet a szállítási költségre. A rendelés összegéhez adódik hozzá értékhatártól függetlenül. Szállítási díj 1190ft.
  2. Személyes átvétel: Ezt azoknak ajánlom, akik inkább eljönnének a kiválasztott termékért. Itt már nézelődni nem lehet. Csak a webáruházon keresztül lehet vásárolni és minden esetben számlát állítok ki!
  3. Átalány díj: Erre az opcióra előre utalásnál van lehetőség. Ezt jelenleg 500ft-ban állapítottuk meg. A csomag 2-3 munkanap alatt érkezik meg.

5., Mielőtt elküldi a rendelését el kell olvasni és elfogadni a szállítási és fizetési feltételeket.

6., Ha elküldte rendelését, kapni fog egy e-mailt, amiben láthatja majd mikor kerül postázásra a rendelés. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

A kosár használatához a böngészőben cookie-k használatát engedélyezni szükséges.

 

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén (például a sima levélként, vagy az elsőbbségi levélként kért csomagok esetében) felelősség nem terhel.